RTX 4080 Super Roundup


De RTX 4080 Super is een beest van een videokaart. Kost wat, maar dan krijg je ook wat. En met de (theoretische) prijsverlaging van de Super over de originele 4080, plus de (heel duidelijk voelbare) straatprijsverhogingen van de RTX 4090, is RTX 4080 Super interessanter dan ooit. Je zou kunnen zeggen dat de 80-serie nu eindelijk pas interessant is, maar laten we ons weekend niet té zuur beginnen.

De markt liegt echter niet en we zien dat RTX 4080 Supers hier en daar heel snel verkopen, de interesse is er dus gewoon. Maar welke variant kan je het beste kopen, dat ontdek je in deze video:

Meer Techtesters? Je vindt ons op:
Techtesters YouTube
Techtesters Patreon
Techtesters op Instagram
Nada op Twitter
Stephan op Twitter

Onze productlinks (bijvoorbeeld Amazon of Bol links) betreffen soms affiliate links. Dat houdt in dat wij een kleine commissie krijgen op elke aankoop die jij doet, zonder dat het jou ook maar een cent meer kost. Wij linken enkel naar betrouwbare webshops waar wij zelf veelvuldig positieve ervaringen mee hebben.Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.