Review: RWATCH R10
Links: RWATCH R10 productpagina


Ik ben iemand die eigenlijk nooit horloges draagt. In het verleden heb ik wel wat merkloze horloges in mijn bezit gehad. Op een zeker moment heb ik een Diesel horloge aangeschaft die ik voor een langere periode in gebruik had. Uiteindelijk scheurde het bandje en is mijn Dieseltje op de boekenplank belandt.

Met de opkomst van smart watches begon het toch een beetje te kriebelen. Als hardware fanaat wil je toch graag dingen uitproberen en ervaren. Nu ben ik op het moment een iPhone gebruiker, maar om meteen 400 tot 500 euro neer te leggen voor een Apple Watch? Nee, dat gaat mij toch een beetje te ver. Zeker na mijn onzekere verleden met horloges.

Toch heb ik de afgelopen periode het onderwerp smart watches gevolgd. Voor een schappelijke prijs wil ik het eigenlijk wel weer een keer proberen. Dit hoeft dat niet een top-of-the-line smart watch te zijn. Het mag van mij ook een stapje minder, zodat ik kan wennen aan het dragen van een horloge en de basisfunctionaliteiten die vrijwel terug te vinden zijn op iedere smart watch. In mijn review bespreek ik de RWATCH R10, dit is een smart watch van Chinese bodem. De productnaam is in zijn volledigheid RWATCH R10 van het merk RWATCH. Hoe bevalt de RWATCH R10 om mijn pols? Je leest het verder in mijn review.

Over Gastauteur
Dit artikel is geschreven door een onafhankelijke gastauteur voor Techtesters.eu