SABRENT brengt compacte draadbare SSD uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van SABRENT

SABRENT heeft recent de Rocket NANO V2 uitgebracht, een lichtgewicht en compacte draagbare SSD. De NANO V2 behaald overdrachten met meer dan 1500 MB/s en aanhoudende prestaties die naadloze 8K-video-opnames mogelijk maken. En hoewel hij misschien in je zak past, moet je de capaciteit van de NANO V2 niet onderschatten: sla tot 4 TB aan video’s, foto’s, bestanden en meer op in één klein apparaat. USB-A- en USB-C-kabels worden meegeleverd. Hij is ook backwards compatibel met veel apparaten om het leven onderweg een beetje gemakkelijker te maken.

De aluminium behuizing van de NANO V2 is praktisch en veerkrachtig, waardoor je opslag veilig en koel blijft, zelfs onder zware omstandigheden. Hij wordt bovendien beschermd tegen vallen en vuil met een buitenste siliconen hoes. De NANO V2 is geoptimaliseerd om zo min mogelijk ruimte in te nemen en is klaar om te reizen in verschillende omgevingen, zodat je altijd de beste foto’s kunt maken zonder dat grote opslag je belast. Geïntegreerde statusbewaking en geavanceerd flashbeheer werken samen om ervoor te zorgen dat je gegevens altijd beschermd zijn.

De SABRENT NANO V2 is vanaf vandaag verkrijgbaar in 1TB ($120), 2TB ($200) en 4TB ($500).Bronnen: SABRENT

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.