Sabrent brengt dock uit voor Steam Deck voor 30 euro


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Sabrent

Het Sabrent USB Type-C 6-poorts dockingstation met Power Delivery (DS-SD6P) is een nieuwe oplossing om het Steam Deck en andere USB-C-apparaten zoals iPads, tablets, telefoons en meer te docken, op te laden en uit te breiden. Apparaten met ondersteuning voor DisplayPort Alternate Mode (DP Alt) bieden uitvoer naar een secundair scherm tot 4K/60Hz, voor werk of voor plezier. Het primaire apparaat kan tot 95 W worden opgeladen via PD3.0 met één USB Type-C-poort voor stroominvoer. Een tweede Type-C-poort is vrij gelaten om apparaten aan te sluiten, zoals extra externe opslag.

Drie extra USB Type-A-poorten aan de zijkanten van het dock zijn ideaal voor het toevoegen van apparaten zoals toetsenborden, muizen, USB-audioapparaten, Ethernet-adapters en meer. De achterkant bevat USB-C- en HDMI-poorten, inclusief een geïntegreerde USB-C-kabel voor het aansluiten van je gedockte apparaat. Deze dock is ontworpen om minimalistisch maar stevig te zijn – het zal je werkruimte niet rommelig maken en blijft op zijn plaats.

Het USB Type-C 6-poorts dockingstation van Sabrent met Power Delivery (DS-SD6P) is een betaalbare en gebruiksvriendelijke alles-in-één dockingoplossing voor je Steam Deck en andere USB-C-apparaten. Voer uit naar 4K met de HDMI-poort en voeg accessoires toe met meerdere USB-poorten, terwijl je je primaire apparaat oplaadt.

Bevat 3x USB Type-A en 2x USB Type-C poorten voor stroomvoorziening (PD3.0) en extra apparaten. Eén Type-C-poort wordt gebruikt om stroom in te voeren voor opladen, terwijl de andere gratis is voor apparaten zoals extra externe opslag. Met de Type-A-poorten kan je toetsenborden, muizen en meer toevoegen.

Een enkele HDMI 2.0-poort met HDCP 1.4-ondersteuning stelt je in staat om tot 4K/60Hz uit te voeren op een secundair scherm. Speel games op het grote scherm of krijg gewoon meer werkruimte voor je deck en andere apparaten met ondersteuning voor DisplayPort Alternate Mode (DP Alt).

Dit dockingstation heeft een minimalistisch design, zodat het niet in de weg staat en overal bij past. De stevige, antislip basis zorgt ervoor dat hij goed op zijn plek blijft staan. Het past bij het deck zonder hoge kosten en past op andere USB-C-apparaten zoals iPads, tablets, telefoons en meer.

Prijzen en beschikbaarheid
Het Sabrent Steam Deck Dock is nu beschikbaar op Amazon voor 30 euro.Bronnen: Sabrent

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.