Sabrent introduceert de Rocket V60 microSDXC-geheugenkaart


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Sabrent

Sabrent introduceert de Rocket V60 microSDXC-geheugenkaart, nu verkrijgbaar met korting in capaciteiten van 128 GB, 256 GB en 512 GB. Deze kaart is perfect voor fotografen, videografen en creatieve makers, en zorgt voor soepele en betrouwbare 8K-video-opnamen met een minimale schrijfsnelheid van 60 MB/s. De kaart is UHS-II-compatibel en achterwaarts compatibel met UHS-I-apparaten, waardoor hij veelzijdig bruikbaar is in telefoons, camera’s en draagbare spelcomputers.

De Rocket V60 microSDXC-geheugenkaart ondersteunt tot 512 GB opslagruimte en voldoet aan de V60-specificatie voor 8K-videoprestaties en de A1-standaard voor hoge IOPS, wat zorgt voor snelle en efficiënte verwerking van bestanden. Ontworpen voor consistente prestaties bij hoge opnamesnelheden, garandeert deze kaart snelle overdrachten en betrouwbare prestaties in verschillende apparaten.

Betrouwbaarheid is een belangrijke eigenschap, met robuust flash-geheugen dat zorgt voor een soepele werking, zelfs bij langdurig gebruik. Of je nu foto’s maakt, video’s opneemt of dagelijkse bestanden opslaat, deze kaart biedt veilige, draagbare opslag waarop je kunt vertrouwen. De Rocket V60 microSDXC-geheugenkaart is een uitstekende oplossing voor snel, betrouwbaar en hoogcapaciteit-geheugen, afgestemd op de eisen van moderne digitale workflows.Bronnen: Sabrent

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?