Sabrent introduceert NVMe-SSD naar PCIe 3.0 x4-kaart met plek voor vier SSD’s


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Sabrent

De Sabrent 4-Drive NVMe SSD naar PCIe 3.0 x4-kaart (EC-P3X4) is ontworpen om tot vier NVMe SSD’s toe te voegen aan je computer zonder teveel gedoe. Sluit 4x SSD’s aan op de PC-P3X4 en ga aan de slag.

De adapter past op M-Key 2280 SSD’s en kan in x4/x8/x16 PCIe-slots worden geplaatst met voorwaartse en achterwaartse compatibiliteit. Dit maakt het ideaal voor het toevoegen van opslagruimte aan oudere machines. Je schijven blijven koel, betrouwbaar en veilig dankzij de aluminium behuizing met ingebouwde thermische heatsink. Geniet van NVMe-prestatieniveaus met ondersteuning voor een PCIe-payloadgrootte van maximaal 512 bytes.

De EC-P3X4 is ook ontworpen om te voldoen aan een aantal energiestatussen en andere functies voor optimale efficiëntie. Dit omvat Active State Power Management (ASPM) met de L0s/L1/L23/L3-vermogenstoestanden en L1-subtoestanden. Het is ook compatibel met de S3- en S4-slaapstanden voor verdere vermogensregeling. De adapter ondersteunt ook Latency Tolerance Reporting (LTR), Advanced Error Reporting (AER) en Separate Reference Clock with Independent Spread (SRIS) voor maximale compatibiliteit en statusbeheer. Dit maakt het plug-and-play voor de meeste systemen. Windows 8.1+ of macOS 10.3.3+ wordt aanbevolen.

Hij past in x4-, x8- en x16 PCIe-slots. De adapterkaart is achterwaarts compatibel met PCIe 2.0/1.0 bij respectieve maximale bandbreedtes. Deze adapterkaart is een effectieve manier om extra NVMe-opslag toe te voegen aan oudere systemen en kan profiteren van hogere snelheden en lagere latentie. Ondersteunt een PCIe maximale payload van 512 bytes voor maximale prestaties.

Ondersteuning voor brede voedingsprotocollen: ondersteunt meerdere voedingsprotocollen, waaronder Active State Power Management (ASPM) met de L0s/L1//L23/L3-vermogenstoestanden en L1-subtoestanden. De adapter is ook compatibel met de slaapstanden S3 en S4. Het ondersteunt Latency Tolerance Reporting (LTR), Advanced Error Reporting (AER) en Separate Reference Clock with Independent Spread (SRIS) voor maximale efficiëntie.

De SABRENT 4-Drive NVMe M.2 SSD naar PCIe 3.0 x4-adapterkaart [PC-P3X4] is vanaf vandaag verkrijgbaar voor 180 USD.Bronnen: Sabrent

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.