Sabrent lanceert een USB-C 3-poorts Hub aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Sabrent

Sabrent lanceert de USB-C 3-poorts Hub met USB PD 3.0 (HB-C4WP) en biedt een eenvoudige, kwalitatieve oplossing voor al je connectiviteitsbehoeften. Deze hub beschikt over een enkele 5 Gbps (USB 3.2 Gen 1×1) USB-A poort voor energie-intensieve apparaten zoals externe opslag, en twee 480 Mbps (USB 2.0) USB-A poorten voor basale randapparatuur zoals toetsenborden en muizen. Dit zorgt voor essentiële connectiviteit zonder extra rompslomp. De hub is plug-and-play en vereist geen stuurprogramma’s, met een geïntegreerde USB-C kabel voor draagbaarheid en eenvoudig gebruik. Hij werkt direct met Windows, macOS, Linux en meer.

Het opvallende kenmerk van deze hub is de enkele USB-C poort die bypass-laden en stroomlevering tot 100W (PD 3.0) ondersteunt, waardoor het bijzonder nuttig is voor het opladen van krachtige apparaten zoals laptops, ultrabooks, draagbare spelcomputers, tablets en smartphones. Dit maakt het mogelijk om op te laden en accessoires toe te voegen zonder gedoe. De HB-C4WP heeft een slank, esthetisch ontwerp met een aluminium behuizing en een duidelijke status-LED. Dit materiaal helpt ook bij de warmteafvoer en bescherming tijdens langdurig gebruik.

De hub biedt alle basisfuncties in een gestroomlijnde, draagbare behuizing met extra stroomlevering, waardoor je zonder extra rommel kunt werken. Met de juiste voedingsbron kun je genieten van 100W stroomlevering via de USB-C poort, waardoor je je apparaten eenvoudig kunt opladen en de selectie van randapparatuur kunt uitbreiden. De Sabrent USB-C 3-poorts Hub met USB PD 3.0 is ontworpen om je leven eenvoudiger te maken met essentiële connectiviteit en effectieve prestaties.Bronnen: Sabrent

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?