Sabrent lanceert nieuwe Rocket CFX Type B geheugenkaarten


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Sabrent

De nieuwe Sabrent Rocket CFX Type B (CF-XXIT) geheugenkaarten zijn hier om je de prestaties, het uithoudingsvermogen en de capaciteit te geven die je verdient. Deze kaarten hebben een capaciteit tot 2 TB met lees-/schrijfsnelheden tot 1.800/1.700 MB/s en aanhoudende schrijfsnelheden tot 1.300 MB/s, zodat je nooit wordt vertraagd. Met enorme IOP’s heb je snel toegang tot al je bestanden. Leg je HD-inhoud vast en werk ermee – video’s, foto’s, audio en meer – met hoge snelheden, allemaal in een handige vormfactor. Neem geen genoegen met inferieure opslagmedia voor je professionele videografie- en fotografiebehoeften.

Sluit aan bij je artistieke visie. Geniet van je element. Sabrent-hardware is geselecteerd op prestaties, energiezuinigheid en betrouwbaarheid. Deze geheugenkaarten bevatten hardware van SSD-kwaliteit met een krachtige controller en snel flashgeheugen voor de soepelste opnames. Functies zoals TRIM, LDPC, ECC, SmartRefresh en wear-leveling houden uw opslag snel en duurzaam. Verlies jezelf in het moment en leg je visie vast. Wie heeft er tijd om met onbetrouwbare, trage opslag om te gaan? Krijg de kwaliteit die je verdient. Neem Sabrent.

Memorabel | Een kwaliteitsgeheugenkaart
Leg je onderwerp snel en betrouwbaar vast met Sabrent Rocket CFX Type B (CF-XXIT) geheugenkaarten. Krijg zoveel ruimte en prestaties als je nodig heeft en creëer inhoud zonder compromissen. Professionele gebruikers zullen genieten van de hoge energie-efficiëntie en het uithoudingsvermogen van hoogwaardige hardware. Mis nooit meer een schot. Laat je niet tegenhouden door inferieure opslagmedia.

Prestaties | Snelle overdrachten
Onze Rocket CFX Type B-geheugenkaarten maken gebruik van dubbele PCIe 3.0-lanes om snelheden tot 1800 MB/s te bereiken voor lezen en 1700 MB/s voor schrijven om de hoogst mogelijke overdrachtssnelheden te bieden. Aanhoudende schrijfsnelheden met een potentieel tot 1.300 MB/s bij 1 TB en meer bieden voldoende snelheid voor elk type HD-opname. IOP’s tot meer dan 300.000 zorgen voor snelle toegang tot al je foto’s en bestanden.

Capaciteit | Grote opslag in een kleine kaart
Capaciteit is koning, en onze Rocket CFX Type B-geheugenkaarten bieden tot 2 TB aan ruimte voor al je inhoud. Video’s, foto’s, bestanden en back-ups kunnen onderweg snel en comfortabel worden opgeslagen. Het is niet langer nodig om met een dozijn kleine kaartjes te spelen als je in het veld bent. Deze kaarten hebben het formaat en de prestaties om alles bij te houden.

Uithoudingsvermogen | Betrouwbaar wanneer je het nodig hebt
Deze Rocket CFX Type B geheugenkaarten werken met SSD-grade hardware voor zowel de controller als het flashgeheugen. Dit betekent een hoog uithoudingsvermogen dankzij hoogwaardige hardware en krachtige functies voor slijtagebeheer, zoals LDPC, ECC RAID, end-to-end gegevensbescherming, SmartRefresh, wear-leveling en ondersteuning voor TRIM. Maak je nooit meer zorgen over een slecht flash-geheugen.Bronnen: Sabrent

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.