Sabrent lanceert zijn nieuwe Rocket CFX Type B geheugenkaarten


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Sabrent

Sabrent introduceert zijn nieuwe Rocket CFX Type B (CF-XXIT) geheugenkaarten, die nu verkrijgbaar zijn! Deze kaarten bieden de prestaties, duurzaamheid en capaciteit die je verdient. De kaarten zijn verkrijgbaar in capaciteiten tot 2 TB met lees- en schrijfsnelheden tot 1.800/1.700 MB/s en duurzame schrijfsnelheden tot 1.300 MB/s, zodat je nooit vertraagd wordt. Met enorme IOPs kun je snel toegang krijgen tot al je bestanden. Leg en werk met je HD-content – video’s, foto’s, audio en meer – op hoge snelheden vast, allemaal in een handige vormfactor. Neem geen genoegen met inferieure opslagmedia voor je professionele videografie- en fotografiebehoeften.

De hardware van Sabrent is geselecteerd op prestaties, energie-efficiëntie en betrouwbaarheid. Deze geheugenkaarten bevatten hardware van SSD-kwaliteit met een krachtige controller en snel flashgeheugen voor de soepelste opnames. Functies zoals TRIM, LDPC, ECC, SmartRefresh en wear-leveling houden je opslag snel en duurzaam. Verlies jezelf in het moment en leg je visie vast. Wie heeft tijd om zich bezig te houden met onbetrouwbare, trage opslag? Krijg de kwaliteit die je verdient.

Leg je onderwerp snel en betrouwbaar vast met Sabrent Rocket CFX Type B (CF-XXIT) geheugenkaarten. Krijg zoveel ruimte en prestaties als je nodig hebt en maak je content zonder compromissen. Professionele gebruikers zullen genieten van de hoge energie-efficiëntie en duurzaamheid die worden geboden door hardware van topkwaliteit. Mis nooit meer een opname. Laat je niet tegenhouden door inferieure opslagmedia.

De Rocket CFX Type B geheugenkaarten van Sabrent maken gebruik van dual PCIe 3.0-lanes om snelheden tot 1.800 MB/s voor lezen en 1.700 MB/s voor schrijven te bereiken, om je de snelste overdrachtsnelheden mogelijk te geven. Duurzame schrijfsnelheden met de mogelijkheid tot wel 1.300 MB/s bij 1 TB en hoger, bieden voldoende snelheid voor elk type HD-opname. IOP’s van meer dan 300.000 zorgen voor snelle toegang tot al je foto’s en bestanden.

Capaciteit is koning, en onze Rocket CFX Type B geheugenkaarten bieden tot 2 TB ruimte voor al je content. Video’s, foto’s, bestanden en back-ups kunnen snel en comfortabel onderweg worden opgeslagen. Je hoeft niet langer te rommelen met een dozijn kleine kaarten als je in het veld bent. Deze kaarten hebben de grootte en prestaties om met je mee te gaan.Bronnen: Sabrent

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.