Sabrent toon kaartlezer met ondersteuning voor CFast 2.0


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Sabrent

De Sabrent USB Type-C CFast 2.0-kaartlezer (CR-CF20) is de nieuwste toevoeging aan de Sabrent-productfamilie en biedt klanten de mogelijkheid om HD-foto’s en -video’s snel en gemakkelijk over te zetten vanaf hun CFast 2.0-geheugenkaarten. Met deze kaartlezer kunnen gebruikers inhoud overbrengen via een 5 Gbps (USB 3.2 Gen 1) verbinding via USB-C met snelheden tot 460 MBps. Dit apparaat is ook achterwaarts compatibel met USB, waardoor het eenvoudig blijft.

De CR-CF20 is compatibel met een breed scala aan camera’s, waaronder de Canon EOS C500, C300 Mark II, EOS C700, Canon EOS 1-D X Mark II, Hasselblad H6D-100C, en meer. Het werkt met CFast 2.0-geheugenkaarten en ondersteunt BOT- en UASP-modi voor maximale compatibiliteit en prestaties op verschillende apparaten.

De kaartlezer is voorzien van een 15 cm (6″) USB Type-C (USB-C) kabel die gemakkelijk kan worden aangesloten op Windows, macOS en andere apparaten. Het is plug-and-play en heeft geen externe voedingsbron nodig, waardoor het gebruiksgemak wordt gemaximaliseerd. Een LED-indicator licht op wanneer het apparaat klaar is voor gebruik.

De behuizing van de CR-CF20 is gemaakt van hoogwaardig aluminium, wat niet alleen zorgt voor een professionele uitstraling, maar ook helpt bij het afvoeren van warmte tijdens gebruik. Dit beschermt de geheugenkaarten tegen ongewenste throttling en zorgt voor maximale prestaties en bescherming.

De Sabrent USB Type-C CFast 2.0-kaartlezer is verkrijgbaar voor $35 en biedt klanten een snelle en gemakkelijke manier om inhoud van hun geheugenkaarten over te zetten voor bewerking en back-up. Dit apparaat is draagbaar maar robuust en biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en duurzaamheid.



Bronnen: Sabrent

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.