Sabrent toont USB Type C Dual KVM Switch


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Sabrent

Sabrent introduceert de USB Type C Dual KVM Switch. Een KVM-switch is in principe een eenvoudig apparaat, maar absoluut noodzakelijk voor creatieve omgevingen. Met meer dan één computer of apparaat op je bureau is het fijn om snel tussen deze te kunnen schakelen voor maximale flexibiliteit. Deel naadloos een muis en toetsenbord, plus twee schermen, met de Sabrent USB Type-C dubbele KVM-switch met Power Delivery (USB-CKDH). De weergave-output met compatibele apparaten is tot 4K/60Hz via de spiegel- of uitgebreide weergavemodi. Je kunt ook docken om je apparaten eenvoudig op te laden tot 60 W met USB Power Delivery (PD).

Weet altijd waar je bent met LED-indicatoren voor stroom-, ingangs- en uitgangsstatussen. Bedien alles met een enkele schakelaar aan het einde van een flexibele ketting van een meter lang. Voor invoer hebben we handig twee USB Type-C naar Type-C-kabels van één meter meegeleverd. Voor het gemak is er ook een montagebeugel van ABS-kunststof meegeleverd, zodat je de KVM-switch precies kunt plaatsen waar je maar wilt. De USB-CKDH is ontworpen om het leven gemakkelijker en productiever te maken met minimale poespas, alles in een gestroomlijnd pakket. Verminder overtollige rommel met deze robuuste KVM-switch en geniet van een reeks functies, waaronder het opladen van apparaten.

Bedien twee computers of apparaten met slechts één muis en één toetsenbord via twee USB-A 2.0-poorten. Uitvoer naar een of twee monitoren met twee USB-C-ingangen en twee HDMI-uitgangen. Je kunt ook gemakkelijk een of beide apparaten opladen met Power Delivery-ondersteuning tot 60 watt elk. Display-uitvoer werkt zowel in spiegel- als in uitgebreide modus voor volledige flexibiliteit. Functionaliteit wordt geleverd door de DisplayPort Alt Mode (DP Alt) voor compatibele hosts met Thunderbolt 3- en USB-C-poorten. Geniet van maximaal twee schermen bij 4K/60Hz voor maximale schermruimte en verhoog je productiviteit.

Schakelen tussen computers is net zo eenvoudig als het indrukken van een enkele knop! Deze schakelaar is voor het gemak bevestigd met een geïntegreerde kabel van één meter. Invoer-, uitvoer- en stroomstatussen worden aangegeven door zes LED’s, zodat je alles in één oogopslag kunt volgen.

De USB Type-C dubbele KVM-switch met Power Delivery wordt geleverd met alles wat je nodig hebt, inclusief twee USB Type-C naar Type-C kabels van één meter en een ABS-beugel voor wandmontage. Plaats de KVM-switch precies waar je hem nodig hebt.

USB-CKDH-video-uitvoer is compatibel met elke bron met ondersteuning voor de DP Alt-modus. Windows 10/macOS 10.0 of hoger wordt aanbevolen. Apparaten moeten compatibel zijn met USB Power Delivery (PD) om op te laden.Bronnen: Sabrent

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.