Samsung brengt een aantal nieuwe producten uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Samsung

Samsung heeft de nieuwste toevoegingen aan hun Galaxy-ecosysteem aangekondigd: de Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9 FE en S9 FE+, en Galaxy Buds FE. Deze apparaten staan bekend om hun iconische ontwerpen, geavanceerde prestaties, geavanceerde camera- en audiocapaciteiten, en meer.

De Galaxy S23 FE behoudt het iconische ontwerp van de S-serie, heeft een zwevende camera en is IP68 water- en stofbestendig. Het biedt een 50MP camera met 3X optische zoom en uitgebreide bewerkingsmogelijkheden. De krachtige processor maakt soepele gaming mogelijk en de batterij laadt snel op. Het heeft een 6,4-inch Dynamic AMOLED 2X-display en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, vanaf $599.

De Galaxy Tab S9 FE en Tab S9 FE+ bieden grote schermen, IP68-duurzaamheid en worden geleverd met de S Pen voor creatieve mogelijkheden. Beide hebben automatische verversingssnelheden tot 90 Hz, zijn duurzaam en hebben een lange batterijduur. Ze zijn beschikbaar vanaf $449 in verschillende kleuren.

De Galaxy Buds FE bieden hoogwaardig geluid, krachtige ANC en een ergonomisch ontwerp. Ze hebben een lange batterijduur en zijn verkrijgbaar voor $99 in twee kleuren.

Deze apparaten zijn naadloos verbonden in het Galaxy-ecosysteem. Ze ondersteunen functies zoals Multi Control voor eenvoudig delen van inhoud en Quick Share voor eenvoudige bestandsoverdracht tussen apparaten. Galaxy Buds FE kunnen automatisch schakelen tussen apparaten.

Samsung zet zich ook in voor duurzaamheid. De Galaxy S23 FE en Tab S9 FE bevatten gerecyclede materialen, en alle apparaten zijn ontworpen om lang mee te gaan met regelmatige software-updates en ondersteuningsopties zoals Samsung Care+.

Deze apparaten zijn beschikbaar vanaf oktober 2023 in geselecteerde markten.Bronnen: Samsung

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?