“Samsung Galaxy Book2 Pro vanaf vandaag verkrijgbaar”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Samsung

Vanaf vandaag is de Samsung Galaxy Book2 Pro-serie te koop in Nederland. De serie bestaat uit twee modellen: de Galaxy Book2 Pro 360 met S Pen en de Galaxy Book2 Pro. Met deze modellen ben jij overal klaar om te werken of studeren, want ze combineren productiviteit en optimale beveiliging met flexibiliteit.

Productiviteit en flexibiliteit
De Galaxy Book2 Pro-serie is de eerste consumenten-pc line-up die voldoet aan Microsofts secured-core pc-vereisten. Met het secured-core keurmerk ben je optimaal beschermd tegen alle mogelijke cyberaanvallen. Met een batterijduur tot 21 uur en de universele USB Type-C snellader kun je de hele dag door werken of studeren. Voor optimale kracht en snelheid beschikt de Galaxy Book2 Pro over de nieuwste 12th Gen Intel® Core™-processor en Wi-Fi 6E-connectiviteit.

De Galaxy Book2 Pro-serie voeg je bovendien makkelijk toe aan je Galaxy-ecosysteem. Met Galaxy Book Smart Switch zet je al je data, foto’s en favoriete instellingen probleemloos over naar je nieuwe device. Dankzij One Book UI 4.0 met dezelfde gebruikersinterface, apps en menu’s als je andere Galaxy-devices, voelt de Galaxy Book2 direct vertrouwd.

Beschikbaarheid en verkoopadviesprijzen
De Galaxy Book2 Pro is vanaf vandaag beschikbaar in de kleuren Graphite en Silver voor een verkoopadviesprijs vanaf € 1.449,- (13” i7 16GB 512GB). De Galaxy Book2 Pro 360 is daarnaast te koop in de kleuren Graphite, Silver en Burgundy (exclusief in de Samsung e-store) voor een verkoopadviesprijs vanaf € 1.549,- (13” i7 16GB 512GB).Bronnen: Samsung

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments