Samsung heeft de Galaxy Tab A9 aangekondigd


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Samsung

Samsung heeft vandaag de lancering van zijn nieuwe Galaxy Tab A9-serie aangekondigd, die uitblinkt in het leveren van uitstekende tabletervaringen tegen een betaalbare prijs. Deze serie is beschikbaar in twee formaten en biedt meeslepende video en audio, samen met razendsnelle connectiviteit om dagelijkse entertainment- en productiviteitsbehoeften te ondersteunen in een draagbaar pakket. De Galaxy Tab A9 en Galaxy Tab A9+ zijn ontworpen om naadloos te integreren in het Galaxy-ecosysteem en bieden innovatieve manieren om veilig in de digitale wereld te navigeren.

De tablets bieden indrukwekkende kijkervaringen met grote schermen, 90 Hz verversingssnelheid voor vloeiende gaming, en Quad-luidsprekers met Dolby Atmos voor meeslepend geluid. De serie biedt ook keuze uit 5G- of LTE-connectiviteit en heeft slanke, gebruiksvriendelijke ontwerpen.

De prestaties zijn uitzonderlijk, met grote geheugen- en opslagcapaciteiten om documenten en inspiratie op te slaan. De Galaxy Tab A9+ brengt pc-achtig multitasken met Samsung DeX en biedt de mogelijkheid om tot drie splitschermen te gebruiken.

De Galaxy Tab A-serie maakt naadloze verbindingen tussen Samsung Galaxy-apparaten mogelijk en maakt eenvoudige bestandsuitwisseling mogelijk met Quick Share. Beveiliging wordt gegarandeerd door Samsung Knox, en ouders kunnen met Samsung Kids veiligheid bieden voor kinderen in de digitale wereld.

De Galaxy Tab A9-serie is vanaf 23 oktober beschikbaar in geselecteerde markten in drie kleuropties.Bronnen: Samsung

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?