Samsung introduceert robuuste Galaxy Tab Active4 Pro


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Samsung

Samsung introduceert met de Galaxy Tab Active4 Pro een veelzijdige tablet die sterk en draagbaar genoeg is voor productiviteit buiten de kantoormuren. Met zijn krachtige robuustheid, geavanceerde productiviteitsfuncties en het Samsung Knox-beveiligingsplatform gedijt de Galaxy Tab Active4 Pro perfect in de hedendaagse mobiele werkomgeving.

Licht, robuust en klaar om te gebruiken
De Galaxy Tab Active4 Pro is niet alleen sterk genoeg om de meest veeleisende werkomgevingen aan te kunnen, maar ook erg mooi vormgegeven, met een dun, lichtgewicht frame dat slechts 10,2mm dik is en 674g weegt. De tablet is uitermate draagbaar en daarmee perfect voor gebruik buiten kantoor, op de winkelvloer of in de buitenlucht.

Het Corning® Gorilla® Glass 5, beschermt beter tegen krassen en beschadigingen dan ander chemisch versterkt glas. De Galaxy Tab Active4 Pro is bestand tegen vallen tot 1 meter en met de bijgeleverde beschermhoes tegen vallen tot 1,2 meter. De Galaxy Tab Active4 Pro en de geïntegreerde S Pen hebben bovendien een IP68-classificatie voor stof- en waterbestendigheid. En voor de meest veeleisende omstandigheden is het apparaat MIL-STD-810H-compatibel, waarmee het extreme hoogten, temperaturen, trillingen en vochtigheid kan doorstaan.

In de meest veeleisende buitenomgeving of aan een bureau: de Galaxy Tab Active4 Pro werkt overal waar jij werkt
De Galaxy Tab Active4 Pro bevat handige functionaliteiten voor uiteenlopende werkomgevingen. Met Key Mapping kun je eenvoudig toetsen programmeren om belangrijke of veelgebruikte apps met een druk op de knop te starten. De aanraakgevoeligheid van het display is instelbaar voor gebruik met handschoenen, zodat je het apparaat kunt gebruiken zonder je gezondheid of veiligheid in gevaar te brengen.

In een drukke werkomgeving kan het moeilijk zijn om apparaatnotificaties te horen, wat voor verwarring of fouten kan zorgen. De Galaxy Tab Active4 Pro elimineert dit probleem door het maximale volume aanzienlijk te verhogen, zodat je signalen luid en duidelijk kunt horen, zelfs op een drukke ziekenhuisafdeling of een lawaaiige bouwplaats.

De Galaxy Tab Active4 Pro is compatibel met een uitgebreide reeks accessoires van Samsung en externe partners. Van ergonomisch ontworpen hoesjes met draagbanden of standaards tot oplaadstations, toetsenbordcovers en mobiele barcodescanners. Zo zorg je voor een naadloze integratie met de werkwijze van je organisatie.

Gebouwd voor de moderne mobiele onderneming
De Galaxy Tab Active4 Pro beschikt over het beste van Samsungs toonaangevende software en hardware. De intuïtieve mobiele ervaring van One UI zorgt voor een meer persoonlijke ervaring en de geavanceerde octa-core processor houdt je verbonden en productief. De opslag kan worden uitgebreid met een optionele microSD-kaart, zodat je alle belangrijke bestanden lokaal kunt bewaren.

Dankzij de ingebouwde Sub6 5G en Wi-Fi 6 kun je vertrouwen op hoge snelheden en lage latency en weet je zeker dat je verbonden blijft op belangrijke momenten. De Galaxy Tab Active4 Pro ondersteunt ook CBRS (Citizens Broadband Radio Service) voor particuliere netwerken, zodat bedrijven hun eigen betrouwbare en schaalbare netwerk kunnen gebruiken.

De Galaxy Tab Active4 Pro beschikt over verbeterde Near Field Communication (NFC) en het mobiele Knox Platform voor POS (Point of Sale). Hiermee is het een bijzonder krachtige tool is voor de winkelvloer. Of je het nu aan een kassa bevestigt of als mobiel verkooppunt gebruikt, de Galaxy Tab Active4 Pro zorgt voor tevreden klanten die sneller en gemakkelijker af kunnen rekenen. En met Knox Capture kan de tablet worden gebruikt als een zakelijke barcodescanner voor realtime tracking en inventarisbeheer.

Je hoeft je nooit zorgen te maken over stroomuitval op een belangrijk moment – de Galaxy Tab Active4 Pro is uitgerust met een vervangbare batterij en POGO-snelladen. In de No Battery-modus kan het apparaat zonder batterij en zonder onderbreking worden gebruikt in een kiosk of een voertuig. Dit voorkomt bovendien dat de batterij uitgeput raakt, zelfs in omgevingen met hoge temperaturen.

Voor werkzaamheden waarvoor je op kantoor moet zijn, kan de Galaxy Tab Active4 Pro eenvoudig worden aangesloten op een extern beeldscherm via Samsung DeX of in Standalone Mode worden gebruikt voor het spiegelen van een desktopinterface op de tablet.

Geïntegreerde, realtime beveiliging
Nu we steeds mobieler werken, is beveiliging belangrijker dan ooit. Knox Suite is een alles-in-één platform dat het makkelijker maakt voor de IT-afdeling om apparaten te configureren, beveiligen, beheren en analyseren – of het nu gaat om een enkel apparaat of alle apparaten binnen een bedrijf. Samsung Knox, het beveiligingsplatform van militaire kwaliteit, beschermt ook de Galaxy Tab Active4 Pro met volledig geïntegreerde hardware- en softwarebeveiliging. Vanaf chipniveau biedt het platform end-to-end en realtime bescherming tegen de toenemende dreigingen waar moderne werknemers mee te maken kunnen krijgen.

Samsung werkt nauw samen met Android om ervoor te zorgen dat bedrijven op de lange termijn worden beschermd tegen de voortdurend veranderende uitdagingen op het gebied van beveiliging. De Galaxy Tab Active4 Pro is gebouwd om lang mee te gaan, van binnen en van buiten, met vijf jaar lang beveiligingsupdates en drie OS-upgrades, zodat je zeker weet dat de beveiliging altijd op orde is.

Beschikbaarheid
Vanaf oktober komt de 6+128GB met 5G Enterprise Edition van de Galaxy Tab Active4 Pro beschikbaar in Nederland. De adviesverkoopprijs is € 829,-.Bronnen: Samsung

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.