Samsung kondigt de Freestyle Gen 2 projector aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Samsung

Samsung kondigt De Freestyle Gen 2 aan, dit is ’s werelds eerste draagbare projector met ingebouwde cloud gaming en compatibiliteit met Bluetooth-controllers.

Samsung Electronics America heeft de pre-order gestart voor de Freestyle Gen 2 met Gaming Hub, een geavanceerde slimme projector die elk oppervlak tot 100 inch scherm transformeert. Dit nieuwe model biedt directe toegang tot vooraanstaande streamingdiensten en introduceert de Samsung Gaming Hub, waarmee gebruikers toptitels van Xbox en andere partners kunnen spelen zonder console.

De draagbare projector maakt het eenvoudiger dan ooit om favoriete inhoud, shows, films en games onderweg mee te nemen. Met de ondersteuning van de Samsung Gaming Hub kunnen meer dan 3.000 games van streamingpartners zoals Xbox, NVIDIA GeForce NOW en Amazon Luna worden gestreamd.

De Freestyle Gen 2 biedt ook ingebouwde diensten van Samsung Smart TV’s, toegang tot Samsung TV Plus en heeft verbeteringen in geheugen en duurzaamheid. Pre-orders zijn beschikbaar voor $799,99, inclusief een water- en stofbestendige hoes.Bronnen: Samsung

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?