Samsung kondigt de nieuwe ViewFinity S9 aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Samsung

Samsung Electronics heeft de wereldwijde beschikbaarheid aangekondigd van de ViewFinity S9, een 27-inch monitor met 5K resolutie. Het versterkt hun high-resolution monitorreeks na de introductie van de ViewFinity S8 met Ultra High Definition (UHD) resolutie.

De nieuwe ViewFinity S9 is geoptimaliseerd voor grafisch ontwerp en fotografie en ontving de CES Innovation Award in 2023. Met 5K resolutie biedt het een ruim 50% groter werkgebied dan andere UHD-monitors. Het heeft een helderheid van 600 cd/m² en 99% DCI-P31 voor levendige kleuren en scherpe details.

De monitor is fabriek-gekalibreerd voor nauwkeurigheid. Het unieke is de Smart Calibration-functie, aangestuurd door smartphones, waarmee gebruikers de instellingen kunnen aanpassen zonder dure apparatuur.

Het ondersteunt ook Intelligent Eye Care en heeft een ingebouwde 4K SlimFit-camera. Met Thunderbolt 4, mini DisplayPort en USB-C biedt het veelzijdige connectiviteit voor Mac en Windows PC’s.

Het slanke ontwerp is ergonomisch, heeft verstelbare standaard, Pivot-modus en VESA-montagecompatibiliteit.

Ingebouwde Smart TV-apps maken het ook geschikt voor entertainment.Bronnen: Samsung, TechPowerUp

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?