Samsung kondigt de Replay Wireless Controller aan voor CES


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Samsung

Samsung heeft voor CES 2024 het “Designed for Samsung Gaming Hub”-programma aangekondigd, gericht op samenwerking met toonaangevende gaming accessoirebedrijven om hoogwaardige partnerproducten te ontwikkelen voor Samsung’s game streaming platform. Het bedrijf heeft ook een partnerschap aangekondigd met gaming accessoireleverancier PDP voor de eerste “Designed for Samsung Gaming Hub” controller. Het programma wordt gelanceerd met een “Designed for Samsung Gaming Hub” badge, die aangeeft dat producten zijn getest op compatibiliteit, kwaliteit, prestaties, veiligheid en beveiliging op Samsung-apparaten.

Samsung benadrukt het belang van accessoires bij het verbeteren van gamingervaringen en streeft naar verdere verbetering van de Samsung Gaming Hub-ervaring door samenwerking met vertrouwde partners. Het bedrijf introduceert de “REPLAY Wireless Controller” als het eerste product binnen dit programma, met functies zoals een ingebouwde oplaadbare batterij, 30 uur speeltijd per lading en een speciale Samsung Gaming Hub home-knop.

De samenwerking met PDP brengt het “Replay Midnight Blue” controllermodel naar de markt, momenteel beschikbaar voor pre-order op de PDP-website en later verkrijgbaar bij Amazon en Best Buy.Bronnen: Samsung

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?