Samsung kondigt de ViewFinity S9 monitor aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Samsung

De ViewFinity S9 is een 27-inch high-resolution IPS-display van Samsung, speciaal ontworpen voor creatieve professionals. Met een resolutie van 5.120 x 2.880 en een indrukwekkende pixel dichtheid van 218 PPI, biedt het scherm gedetailleerde beelden en nauwkeurige kleurweergave. De monitor maakt gebruik van een DCI-P3 kleurengamma van 99% en heeft een helderheid van 600 nits, wat zorgt voor levendige kleuren en scherpe details die ideeën tot leven brengen.

De ViewFinity S9 beschikt over unieke functies, waaronder een Matte Display die lichtreflecties aanzienlijk vermindert en zorgt voor een optimale kleurnauwkeurigheid, en het is Pantone Valideert, wat betekent dat het meer dan 2.000 Pantone-kleuren en 100 Pantone SkinTone-tinten nauwkeurig kan weergeven. Het toetsenbord kan worden aangepast aan verschillende projecten via je smartphone, waardoor de kleurruimte, kleurtemperatuur en meer kunnen worden aangepast.

De monitor is ontworpen om eenvoudig verbinding te maken met Windows- en bepaalde Mac-apparaten via Mini DisplayPort, Thunderbolt 4 (90 W), en USB-C-connectiviteit. Het biedt een in hoogte verstelbaar scherm dat kan worden gekanteld voor de optimale kijkhoek en kan 90 graden worden gedraaid voor gemakkelijke weergave van lange documenten.

Een opmerkelijk kenmerk is de afneembare 4K SlimFit-camera die aan de bovenkant van de schermrand kan worden bevestigd, wat zorgt voor haarscherpe video-opnames en heldere videogesprekken. Bovendien biedt de monitor naast professionele functies ook entertainmentopties, zoals het schakelen naar Samsung Smart TV-apps met de meegeleverde afstandsbediening.

De ViewFinity S9 (S90PC) is verkrijgbaar voor $1.599,99 op samsung.com en bij geselecteerde retailers. Al met al biedt de ViewFinity S9 een uitgebreide set functies en aanpassingsmogelijkheden die ideaal zijn voor creatieve professionals en enthousiaste gebruikers die hoogwaardige prestaties en nauwkeurige kleurweergave zoeken.Bronnen: Samsung

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?