“Samsung lanceert nieuwe geheugenkaarten: PRO Plus en EVO Plus microSD en SD-kaarten”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Samsung

Schiphol, september 2021 – Samsung onthult een nieuwe line-up geheugenkaarten. De PRO Plus en EVO Plus microSD en SD-kaarten zijn breed inzetbaar. Zo kunnen professionele en hobbyfotografen, videomakers en contentcreators genieten van grote lees- en schrijfsnelheden en hoge betrouwbaarheid.

“Iedereen wil een geheugenkaart die het makkelijk maakt bestanden veilig te bewaren,” zegt Roderick Niehorster, Marketing Manager Memory Business van Samsung Benelux. “Onze nieuwe serie microSD- en SD-kaarten combineren hogere snelheden met betrouwbaarheid en grotere duurzaamheid. Gevolg: sterke prestaties waarop je keer op keer kunt bouwen.”

De PRO Plus microSD en SD-kaarten hebben respectievelijk lees- en schrijfsnelheden tot 160 megabytes per seconde (MB/s) en 120 MB/s. Dat is ideaal voor het opslaan van video’s in 4K ultra-high definition (UHD) en Full HD (FHD). De EVO Plus-kaarten zijn 1,3 keer zo snel als de vorige generatie en bereiken snelheden van 130 MB/s.

De opslagcapaciteit van een halve terabyte betekent dat de geheugenkaarten meer dan genoeg opslagruimte bieden voor 360-graden panoramafoto’s en uren aan 4K UHD-content. Standaard komen de kaarten met 10 jaar garantie.

MicroSD-kaarten
De videoklasse van Samsungs PRO Plus en EVO Plus microSD-kaarten is verbeterd naar V30, terwijl de applicatie klasse A2 is. De hoogste prestatieklasse is uitermate geschikt voor het verwerken van je favoriete content, of dat nu van je smartphone, tablet, actiecamera of drone komt. De gehele microSD line-up beschikt over 6-proof beveiliging en is bestand tegen water, extreme temperaturen, röntgenstralen (handig op vliegvelden), slijtage, vallen en magnetische straling.

De PRO Plus microSD-kaart is beschikbaar in 128GB, 256GB en 512GB. De EVO Plus is beschikbaar met opslagcapaciteiten van 64GB tot 512GB. De verkoopadviesprijzen variëren van € 16,99 voor 64 GB EVO Plus tot € 155,99 voor 512 GB PRO Plus.

SD-kaarten
De nieuwe geheugenkaarten van Samsung zijn ideaal voor fotografieliefhebbers, professionals en content creators. Ze zijn geschikt voor diverse apparaten, waaronder DSLR, mirrorless camera’s, compact camera’s, camcorders en PC’s. Dat maakt ze perfect voor het verwerken van hoogkwalitatieve foto’s en videocontent.

Zowel PRO Plus als EVO Plus SD-kaarten bieden 7-proof bescherming tegen schokken, water, extreme temperaturen, röntgenstralen, slijtage, vallen en magnetische straling. De nieuwe SD-kaarten komen in de videoklasse V30. Dit maakt ze zeer geschikt voor het vastleggen van content in 4K UHD en FHD en voor het soepel afspelen bij het bewerken van video’s.

De SD-kaarten komen beschikbaar in 32 GB tot 256 GB, met aanvullend een 512GB optie voor de PRO Plus lijn. De verkoopadviesprijzen variëren van € 10,99 voor 32 GB EVO Plus tot € 139,99 voor 512 GB PRO Plus.Bronnen: Samsung

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments