Samsung lanceert Odyssey Neo G8 monitor met 240Hz 4K-display


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Samsung

De 32 inch Odyssey Neo G8 is ‘s werelds eerste monitor die een 4K (3.840 x 2.160) 1000R curved VA panel met Quantum Matrix Technology combineert met een refresh rate van 240Hz en een reactietijd van 1ms (GtG1). Dat maakt deze monitor wereldwijd de snelste in zijn soort. De 4K-resolutie wordt ondersteund door een 95% DCI-P3-kleurenbereik. Het ontwerp van de Neo G8 – dat is geïnspireerd op de iconische Odyssey Neo G9 – is buitengewoon. De overdaad aan premium gaming performance aan boord maken de monitor helemaal af.

Door AMD FreeSync Premium Pro in combinatie met de bliksemsnelle refresh rate en reactietijd haal je als gamer het beste uit jezelf. Zeker omdat de Neo G8 ook nog eens is uitgerust met Quantum Mini LED-technologie, waardoor zowel donkere als heldere scenes precies zijn weergegeven zoals ze bedoeld zijn. Verder zorgen de Quantum HDR 2000 met een piekhelderheid van 2,000nit en een statische contrastverhouding van 1.000.000:1 ervoor dat geen detail je meer ontgaat.

De CoreSync-belichting aan de achterkant van de monitor versterkt je ervaring extra waardoor je volledig opgaat in je gameplay.

Maar dat is nog niet alles. De Odyssey Neo G8 is voorzien van de nieuwe schermtechnologie Matte Display, wat ontspiegelt en daardoor minder reflecteert. Verder stel je de monitor precies in zoals jij het wilt. Je kunt de standaard op hoogte instellen en kantelen zodat jij optimaal presteert. Ook kun je hem monteren volgens de richtlijnen van de Video Electronics Standards Association (VESA).

De G85NB van Samsung komt vanaf juli verkrijgbaar voor ongeveer 1500 euro.Bronnen: Samsung

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments