Samsung organiseert Galaxy Unpacked event in september


Samsung heeft vermeld dat 23 september een evenement zal plaatsvinden ‘voor elke fan’, waar waarschijnlijk een nieuwe telefoon aangekondigd zal worden.

Al langere tijd zijn er geruchten dat Samsung een speciale ‘fan edition’ uit gaat brengen van de S20, waar ‘voor elke fan’ hint naar dit toestel. De geruchten spreken erover dat de S20 Fan Edition, of kort geschreven S20 FE, beschikt over een 1080P 120Hz display en een Snapdragon 865, waar de originele S20 beschikt over een 1440P 120Hz display met Exynos 990. Zo kan de S20 FE gezien worden als een soort S20 Lite, met iets lagere specs en ook een lagere prijs. Ook de camera en het geheugen zouden een downgrade hebben gekregen, al zijn daar nog geen exacte details over bekend.

Prijzen van dit nieuwe toestel zijn niet bekend, maar deze zullen wel onder die van de S20 liggen. Als kleuropties komt er keuze uit rood, donkerblauw, roze en mintgroen, al kan beschikbaarheid van deze kleuren ook per regio verschillen.


De stream is te volgen op woensdag 23 september vanaf 16:00 uur via de website van Samsung.com.Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.