Samsung toont tweetal Odyssey gamingmonitoren


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Samsung

Samsung breidt het Odyssey-portfolio uit met de Odyssey Neo G7. Dit is een 32 inch 4K (3.840 x 2.160) monitor met 1000R curved VA panel, een refresh rate van 165Hz en reactietijd van 1ms (GtG). Zo ben je verzekerd van een premium gaming performance.

Die eersteklas performance is te danken aan dezelfde functies als op de Odyssey Neo G8. Ook de Neo G7 is uitgerust met AMD FreeSync Premium Pro, Quantum Mini LED-technologie en Quantum HDR 2000 met een piekhelderheid van 2,000nit en een statische contrastverhouding van 1.000.000:1. Gevolg: je wordt volledig ondergedompeld in de virtuele wereld van elke game.

Je ervaring wordt verder versterkt door de CoreSync-verlichting aan de achterkant van de monitor. Zo komen kleuren tot leven en dat zorgt voor optimaal gameplezier.

De ergonomische standaard in combinatie met de Auto Source Switch+ zorgt ervoor dat je met maximaal comfort gebruikmaakt van de monitor. Ook prettig is dat als je je PC aanzet je monitor direct herkent waar je naartoe wilt, zonder dat je door verschillende schermen hoeft te bladeren.

Verder lanceert Samsung ook de Odyssey G4 (G40B). De G40B is een monitor met alle belangrijke gamefuncties in een futuristisch design. De Odyssey G4 komt beschikbaar in 25 – en 27 inch met Full HD-resolutie (1.920 x 1.080) en een refresh rate van 240Hz, reactietijd van 1ms (GtG), IPS-panel met brede kijkhoek en HDR10-ondersteuning. Verder ben je met AMD FreeSync Premium en G-SYNC Compatibility verzekerd van supersoepele gameplay. Je draait en kantelt de monitor precies zoals jij prettig vindt.

De Samsung Odyssey G75NB en G40B gaming monitoren zijn vanaf juli beschikbaar. De G75NB komt verkrijgbaar voor €1.299,-, de G40B in 25″ voor €349,- en de 27” voor €399,-.Bronnen: Samsung

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.