SanDisk lanceert nieuwe MicroSD’s voor Nintendo Switch met capaciteit tot 1TB


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van SanDisk

SanDisk heeft goed nieuws voor Nintendo Switch-spelers. Ze hebben zojuist een splinternieuwe microSD-kaart uitgebracht met een capaciteit van 1TB. Met deze enorme hoeveelheid opslagruimte kunnen spelers nu nog meer avonturen beleven in Hyrule en andere digitale werelden.

Deze 1TB microSD-kaart is bijna twee keer zo groot als de vorige opties voor de Nintendo Switch. Dat betekent dat je nu je favoriete games altijd en overal mee naartoe kunt nemen. Of je nu onderweg bent of bij vrienden thuis speelt, je hebt altijd genoeg ruimte voor al je spellen.

De microSD-kaart is voorzien van het herkenbare Hylian symbool, geïnspireerd op de legendarische The Legend of Zelda-serie. Hij is getest en goedgekeurd voor gebruik met alle Nintendo Switch-modellen, dus je kunt erop vertrouwen dat hij perfect werkt met je console. Met een indrukwekkende opslagcapaciteit van 1TB kun je je digitale gamebibliotheek uitbreiden en al je favoriete titels op één plek bewaren. En als je een fan bent van The Legend of Zelda, heb je genoeg ruimte om het nieuwe hoofdstuk in de serie, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, te ervaren.

Maar dat is niet alles! Naast de 1TB microSD-kaart brengt SanDisk ook een schattige Yoshi-geïnspireerde microSD-kaart uit met een capaciteit van 64GB. Deze kaart is perfect voor extra games en content, en voegt wat kleur toe aan je Nintendo Switch-accessoires.

De 1TB SanDisk microSD-kaart voor de Nintendo Switch is nu verkrijgbaar bij geselecteerde winkels en online retailers. Je kunt hem ook kopen via de officiële webshop van SanDisk. De prijs voor deze krachtpatser is €179,99. De Yoshi-geïnspireerde 64GB microSD-kaart heeft een adviesprijs van €14,99.Bronnen: SanDisk

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.