Review: SanDisk Ultra microSDXC UHS-I Card
Productpagina @ SanDisk


Vandaag gaan we kijken naar het fysiek lichtste stukje techniek dat ik voor een review in handen heb gehad. Dacht ik dat het haast niet gekker kon worden dan een SD kaart met een ingebouwde wifi antenne, blijkt het anno 2016 mogelijk te zijn om maar liefst 200GB aan opslag in een micro SD kaartje te bouwen, een kaartje van grofweg een kwart gram.

Even relativeren. 200 GB, dat zijn 8 Blu-Ray disks, dik 40 DVD’s, grofweg 300 CD’s, of even 140.000 ouderwetse floppy drives aan data. En dat allemaal op één micro SD kaartje van een kwart gram. Ik zal jullie de nostalgie verhalen van mijn eerste harde schijven in de jaren 80 in elk geval besparen, maar zelfs als je dagelijks je neus in de techniek hebt is dit zowaar onvoorstelbaar.

Anyhow, we gaan kijken naar de SanDisk Ultra microSDXC UHS-I Card 200GB, de ‘World’s Highest Capacity microSD card’ zoals ze hem noemen, en als ik naar de prijsvergelijkers kijk zie ik ook geen alternatieven. Dit 200 GB kaartje is te koop voor grofweg 100 euro.

250250

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments