SanDisk voegt nieuwe producten toe aan hun opslag assortiment


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van SanDisk

Western Digital heeft zijn assortiment van SanDisk en SanDisk Professional uitgebreid, gericht op digitale contentmakers. Deze professionele producten omvatten twee nieuwe desktop harde schijven en een geheugenkaart, die de vereiste kwaliteit en betrouwbaarheid bieden voor productieniveau video werkstromen.

De SanDisk Professional G-DRIVE-PROJECT is ontworpen voor topprestaties en schaalbaarheid met Thunderbolt 3-ondersteuning, waarmee maximaal vijf apparaten in serie kunnen worden geschakeld voor complexe workflows. Het biedt ook compatibiliteit met USB 3.2 Gen 2. Met een 7200 RPM Ultrastar enterprise-klasse harde schijf biedt het een lees-/schrijfsnelheid van 260 MB/s en capaciteiten tot 22 TB. De G-DRIVE-PROJECT is beschikbaar via de webshop van Western Digital en geautoriseerde SanDisk Professional-verkooppunten, met prijzen vanaf € 414,99 voor 6 TB en vijf jaar garantie.

De SanDisk Professional G-RAID MIRROR biedt een indrukwekkende capaciteit tot 44 TB (22 TB in standaard RAID 1) met twee 7200 RPM Ultrastar enterprise-klasse harde schijven. Het ondersteunt automatische duplicatie van waardevolle gegevens naar de tweede schijf voor gegevensredundantie. Schakelen tussen JBOD of RAID 0 is eenvoudig zonder extra software. De G-RAID MIRROR kan worden uitgebreid met een apart verkrijgbare PRO-BLADE SSD-mag voor hogere snelheden. De prijzen beginnen bij € 739,99 voor 12 TB met vijf jaar garantie.

De SanDisk PRO-CINEMA CFexpress Type B-kaart biedt aanhoudende schrijfsnelheden van 1400 MB/s en is ideaal voor het opnemen van 8K-bioscoopkwaliteit video’s. De kaart is duurzaam, bestand tegen vallen tot 1 meter hoogte en krachten tot 50 Newton om belangrijke beelden te beschermen. Deze kaart is compatibel met PRO-READER en PRO-DOCK 4 voor gelijktijdige offloads. Het zal beschikbaar zijn dit najaar, met prijzen vanaf € 439,99 voor 320 GB en levenslange garantie.Bronnen: SanDisk

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?