Review: SanDisk Wireless Connect 32GB
Productpagina @ SanDisk


Op de vraag of je ook wel eens een USB stick wil reviewen ligt het antwoord “als het een heuuule snelle is?” natuurlijk voor de hand, maar daar ging het niet om. Een super compacte dan? Of één met diamantjes? Of juist één gemaakt van puur eerlijke materialen zodat wij ons beter voelen tijdens het backuppen van onze bestandjes? Ik had het uiteindelijk niet geraden waar het om zou gaan: een USB stick met ingebouwde draadloze netwerk functionaliteit zodat je er vanaf je telefoon of tablet (of pc, e.d.) van kan streamen en bestanden heen kan schrijven, oftewel de SanDisk Wireless Connect.

De SanDisk Wireless is beschikbaar in uitvoeringen van 16 tot en met 200GB, de 32GB versie in deze review kost je normaliter een tientje of vier.

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.