SCUF Gaming lanceert custom thumstickgrepen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van SCUF Gaming

SCUF Gaming heeft zijn nieuwe lijn thumbstickgrepen geïntroduceerd. De nieuwe thumbsticks geven elke gamer de SCUF thumbstick-ervaring van extra prestaties en meer grip, ongeacht het type controller dat ze gebruiken.

SCUF’s Universal Thumbstick Grips zullen bijna elke bestaande controller naar een hoger niveau tillen, waardoor gamers het gevoel krijgen van precisie, nauwkeurigheid en bewegingen van een SCUF thumbstick op hun bestaande controller. De SCUF Universal Thumbstick Grips zijn verkrijgbaar in drie verschillende varianten, Tactic, Catalyst en Pulse, zodat gamers hun ervaring kunnen aanpassen op basis van persoonlijke voorkeur en speelstijl.

Tactic repliceert de vormen die te vinden zijn op SCUF-controller-thumbsticks die professionele en competitieve gamers over de hele wereld jarenlang extra prestaties, comfort en grip hebben geboden. Tactic wordt geleverd in 2 stijlen (concaaf en koepelvormig), 3 kleuren (zwart, rood en blauw) en 2 lengtes (kort en lang). Lichtgrijze universele duimstickgrepen zullen begin 2023 ook verkrijgbaar zijn.

Catalyst is geïnspireerd op eerdere controllerontwerpen om klanten een voorproefje te geven van de controllers uit het verleden. Het heeft een concaaf ontwerp waardoor je vingers comfortabel in de inkeping van de thumbstick kunnen rusten en extra grip aan de zijkanten van de inkeping, zodat vingers niet wegglijden van waar je ze wilt hebben.

Pulse biedt de SCUF-versie van een klassieke thumbstick-stijl. Het heeft een halfrond ontwerp, wat betekent dat de vingers in de inkeping van de thumbstick rusten of op de rand waar extra grip je vingers op de thumbstick houdt.

De Universal Thumbstick-grepen variëren in prijs van €10 tot €20 en zijn binnenkort verkrijgbaar.Bronnen: SCUF Gaming

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.