SCUF Gaming lanceert een controller speciaal ontworpen voor PC gamers


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van SCUF Gaming

SCUF Gaming, heeft vandaag de lancering aangekondigd van hun geheel nieuwe lijn PC-controllers, genaamd SCUF Envision. Deze controllers zijn speciaal ontworpen voor pc-gamers en beloven de pc-gamingervaring te herdefiniëren met ongekende aanpassingsmogelijkheden en geavanceerde technologie. SCUF Envision biedt 11 extra herconfigureerbare invoeropties in vergelijking met standaardcontrollers, waardoor gamers hun eigen controllerlayout kunnen aanpassen aan hun speelstijl.

SCUF Envision biedt pc-gamers een competitief voordeel met extra bedieningsopties en innovatieve functies, waaronder vijf volledig programmeerbare G-toetsen, Side Action (SAX) knoppen en vier geïntegreerde achterpaddles. Hiermee kunnen gamers snel van wapens wisselen, springen, glijden en andere acties uitvoeren zonder hun duimen van de thumbsticks te halen. Bovendien heeft de controller mechanische ABXY- en D-Pad-knoppen voor responsievere invoer.

SCUF Envision Pro biedt ook instelbare Instant Triggers, waarmee spelers kunnen schakelen tussen muisachtige klikken voor snelle schoten en volledige trekkerbereiken voor verschillende games. De controller maakt gebruik van CORSAIR SLIPSTREAM Wireless Technology voor een snelle en draadloze verbinding.

De SCUF Envision-controllers kunnen worden aangepast met Corsair iCUE-software en bieden RGB-verlichtingssynchronisatie voor een meeslepende game-ervaring. De basisversie van SCUF Envision begint bij $129,99, terwijl de Pro-versie begint bij $179,99. Beide zullen beschikbaar zijn vanaf 12 oktober bij geselecteerde retailers en via de SCUF Gaming-website, met aanpasbare kleur- en ontwerpmogelijkheden die binnenkort beschikbaar zullen zijn.Bronnen: SCUF Gaming

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?