SCUF kondigt nieuwe controllerbundels aan met rockband Avenged Sevenfold


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van SCUF

SCUF Gaming, heeft een samenwerking aangekondigd met de rockband Avenged Sevenfold om het nieuwe album “Life Is But A Dream…” te vieren. Ze hebben exclusieve SCUF Instinct Pro- en SCUF Reflex FPS-controllerbundels gecreëerd, die zijn versierd met opvallende kunstwerken van de bekende kunstenaar Wes Lang, geïnspireerd op het album.

Deze samenwerking biedt fans de kans om in stijl te gamen met Avenged Sevenfold-thema-controllers. Elke bundel bevat een keuze tussen de SCUF Instinct Pro of SCUF Reflex FPS-controller, een exclusieve door de band ondertekende zeven-inch vinylplaat, een certificaat van echtheid en een zorgvuldig ontworpen verpakking met iconische kunstwerken van Wes Lang.

Avenged Sevenfold’s leadzanger, M. Shadows, benadrukte de essentie van SCUF-controllers voor serieuze gamers. Hij bedankte SCUF, CORSAIR, Elgato en ORIGIN voor hun bijdrage aan zijn game-opstelling en keek uit naar het gebruik ervan.

Deze SCUF-controllerbundels bieden fans niet alleen een unieke game-ervaring, maar brengen ook “Life Is But A Dream…” tot leven in de gamingwereld. Hierdoor kunnen zowel gamers als muziekliefhebbers een kosmische reis maken door hun favoriete games en muziek, en dat allemaal met een vleugje Avenged Sevenfold-stijl.Bronnen: SCUF

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?