Sea Sonic biedt gratis PCIe 5.0-compatibele voedingskabel aan voor Prime en Focus voedingen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Sea Sonic

Sea Sonic kondigt de release aan van zijn PCIe 5.0 – 12VHPWR connectorkabelset voor de PRIME 1300, 1000 en FOCUS 1000 W voedingen.

In het kielzog van de recente aankondigingen dat aankomende VGA-kaarten kunnen worden gevoed door specifieke ATX 2.xx-voedingen, zal Sea Sonic een gratis 12VHPWR-kabel leveren aan in aanmerking komende klanten.

Voor maximale efficiëntie en ultieme prestaties is deze 12VHPWR-connectorkabelset gemaakt met 16 AWG-draden en high-current terminalconnectoren om de nieuwste grafische kaarten rechtstreeks op de Seasonic PRIME 1300, 1000 en FOCUS 1000 W voedingen te installeren.

Vanaf 12 oktober 2022 is onze gratis kabelaanbieding geldig voor klanten die in de afgelopen 12 maanden een PRIME 1300, PRIME 1000 of FOCUS 1000 W voeding en een nieuwste, krachtige VGA-kaart hebben gekocht. Bewijzen van beide aankopen zijn vereist om de gratis 12VHPWR-kabel aan te vragen. Het aantal gratis kabelsets is beperkt en deze aanbieding is alleen geldig zolang de voorraad strekt.

Ga naar deze link om je aan te melden.Bronnen: Sea Sonic

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.