Seasonic kondigt een nieuw stel voedingen aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Seasonic

Seasonic heeft de nieuwe FOCUS GX ATX 3.0 Series voedingen aangekondigd. Deze voedingen bouwen voort op het succes van de populaire Seasonic FOCUS Series en bieden tal van functies die pc-bouwers en enthousiastelingen verwachten.

Een opvallend kenmerk van de FOCUS GX ATX 3.0 is het volledig modulaire ontwerp, waardoor alleen de benodigde kabels worden aangesloten voor een efficiëntere kabelindeling. Deze voedingen zijn geoptimaliseerd voor de nieuwste technologieën, met ATX 3.0- en PCIe 5.0-certificeringen, waardoor ze geschikt zijn voor cutting-edge systemen en de prestaties en betrouwbaarheid verbeteren.

Ze worden geleverd met hoogwaardige PCIe 5.0 12VHPWR VGA-kabels, waardoor ze geschikt zijn voor moderne grafische kaarten zoals de NVIDIA® GeForce™ RTX 40 Series. Andere kenmerken omvatten Japanse elektrolytische condensatoren met een temperatuurclassificatie van 105°C, een stille 135 mm Fluid Dynamic Bearing (FDB) ventilator, Seasonic Digital Hybrid Silent Fan Control voor optimale koeling, en een ventilatorloze modus tot 30% belasting.

De volledige modulariteit zorgt voor uitstekende kabelbeheeropties, terwijl de zwarte kabels met gevlochten patroon een strak uiterlijk bieden. Bovendien zijn er uitgebreide beveiligingsfuncties ingebouwd, waaronder OPP, OVP, UVP, SCP, OCP en OTP, en de voedingen worden geleverd met 10 jaar garantie.

Wat efficiëntie betreft, zijn de FOCUS GX ATX 3.0 voedingen 80 PLUS® Gold-gecertificeerd, wat een goede efficiëntie onder belasting garandeert. Ze zullen beschikbaar zijn vanaf september 2023 in verschillende modellen en prijscategorieën, waaronder de FOCUS GX-750 ATX 3.0, FOCUS GX-850 ATX 3.0 en FOCUS GX-1000 ATX 3.0, met adviesprijzen variërend van 159,99 euro tot 219,99 euro.Bronnen: Seasonic

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?