Seagate kondigt een nieuwe M.2 SSD aan voor handheld consoles


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Seagate

Seagate heeft vandaag de nieuwe FireCuda 520N NVMe solid state drive (SSD) geïntroduceerd met het M.2 2230-S2-formaat. De nieuwe drive is een perfecte opslagupgrade voor Valve’s Steam Deck, Microsoft Surface, ASUS ROG Ally, Lenovo Legion Go en andere compacte apparaten met 2230 M.2-slots.

Beschikbaar in capaciteiten van 1 TB en 2 TB, is de FireCuda 520N een PCIe Gen 4 NVMe SSD die specifiek is ontworpen voor high-performance handheld gaming apparaten met een hoge lees- en schrijfsnelheid tot 5.000 MB/s voor de 2 TB capaciteit en tot 4.800 MB/s voor het 1 TB model. De drive biedt PCIe Gen 4 NVMe SSD-prestaties vergelijkbaar met desktop gaming, en is achterwaarts compatibel met Gen 3 en Gen 2 PCIe-slots. De FireCuda 520N wordt geleverd met Seagate’s driejarige Rescue Data Recovery Service-plan en een beperkte garantie van vijf jaar. Hij is nu beschikbaar voor $109,99 (1 TB) en $189,99 (2 TB).Bronnen: Seagate

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?