Seagate kondigt een nieuwe m.2 ssd aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Seagate

Seagate Technology heeft de Seagate Nytro 4350 NVMe solid-state drive aangekondigd als de nieuwste toevoeging aan hun Nytro-driveportfolio. In samenwerking met Phison biedt deze SSD consistente prestaties, lage latentie, en een hoge kwaliteit van dienstverlening voor datacenters. De PCIe Gen 4-schijf verbetert de Quality of Service (QoS) met meer dan tien keer de bandbreedte en dubbele doorvoer in vergelijking met SATA SSD’s. Met indrukwekkende random schrijfsnelheden tot 58K IOPS en random leessnelheden tot 800K IOPS overwint de Nytro 4350 SSD gegevensbelemmeringen en biedt consistente responstijden. Met een capaciteit tot 1,92 TB in een compacte M.2 2280-vormfactor is deze ontworpen voor enterprise workloads en heeft het een hoge duurzaamheid van 1 DWPD bij 2 miljoen uur MTBF.

De Seagate Nytro 4350 biedt ook functies zoals power loss data protection, een 5-jarige garantie, compatibiliteit met Linux en Microsoft systemen, en ondersteuning voor OCP NVMe SSD 2.0 voor integratie in OCP-compatibele systemen. Met SMART thermische monitoring en Seagate SeaTools drive management software belooft deze SSD betrouwbaarheid op ondernemingsniveau. Beschikbaar volgende maand, brengt de Seagate Nytro 4350 NVMe SSD toonaangevende prestaties naar datacenters.Bronnen: Seagate

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?