Seagate kondigt een NVMe SSD voor de PS5 aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Seagate

Seagate heeft aangekondigd dat PlayStation-gamers nu kunnen profiteren van de snelheid en technologie van de Seagate Game Drive PS5 NVMe SSD, die officieel is gelicenseerd voor de PlayStation 5-console. Deze SSD biedt de nieuwste PCIe Gen 4 NVMe SSD-technologie, met sequentiële leessnelheden tot 7.300 MB/s, wat twee keer sneller is dan PCIe Gen 3 SSD’s. De drive maakt gebruik van een Seagate-gevalideerde E18-controller en 3D TLC NAND voor geavanceerde snelheid en duurzaamheid in console gaming.

Een opvallend kenmerk is de minimalistische heatsink die is ontworpen om naadloos in de PlayStation 5-console te passen, waardoor de gamingprestaties worden gemaximaliseerd en thermische problemen worden voorkomen. Gamers kunnen eenvoudig PlayStation 5-games rechtstreeks vanaf de drive spelen, die verkrijgbaar is in capaciteiten tot 2 TB en een lange levensduur heeft met 1,8 miljoen MTBF en tot 2550 TBW. Bovendien wordt de drive geleverd met een geruststellende garantie van vijf jaar.

De Seagate Game Drive PS5 NVMe SSD is nu beschikbaar voor $99,99 (1 TB) en $159,99 (2 TB). Dit product biedt PlayStation-gebruikers de mogelijkheid om hun console-opslag te upgraden en te genieten van de snelheid en betrouwbaarheid van Seagate’s geavanceerde SSD-technologie voor een verbeterde gamingervaring op de PlayStation 5.Bronnen: Seagate

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?