Seagate lanceert de SkyHawk AI 24 TB harde schijf


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Seagate

Seagate Technology heeft de Seagate SkyHawk AI 24 TB harde schijf gelanceerd, gericht op de video- en beeldtoepassingen (VIA) markt binnen de edge security-industrie. Met een focus op AI-gedreven toepassingen, biedt de geavanceerde video-geoptimaliseerde schijf prestaties en kosteneffectiviteit voor organisaties die grote datasets efficiënt moeten opslaan en toegankelijk maken. Specifiek ontworpen voor netwerkvideorecorders (NVR’s) met AI-functionaliteit, ondersteunt de SkyHawk AI 24 TB tot 64 HD videocamerastreams en 32 AI-streams, waarmee het voldoet aan de eisen van geavanceerde surveillancesystemen.

Met een hoge betrouwbaarheid, een mean time between failures (MTBF) van maximaal 2,5 miljoen uur en een werklast van 550 TB/jaar, overtreft de schijf standaard surveillance harde schijven en desktop harde schijven in duurzaamheid. Seagate’s SkyHawk Health Management-tool bewaakt actief omgevings- en gebruiksomstandigheden en beveelt preventieve maatregelen aan. De schijf, die wordt geleverd met een vijfjarige beperkte garantie en drie jaar Seagate’s Rescue Data Recovery Service, biedt ook RAID RapidRebuild voor snellere volumewederopbouw.

Beschikbaar voor $599,99, adresseert de SkyHawk AI 24 TB de groeiende vraag naar massadataopslag in de edge security-sector, waar AI-aangedreven toepassingen essentieel zijn. Deze lanceert deze maand en belooft een betrouwbare oplossing voor organisaties die geavanceerde videobewakingssystemen met AI mogelijk maken.Bronnen: Seagate

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?