Seasonic introduceert een nieuwe 12V PSU-kabel


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Seasonic

Seasonic introduceert een modulaire PSU-kabel voor de nieuwe 12V-2×6 standaard, als opvolger van de kwetsbare 12VHPWR en het risico op doorbranden. Intel neemt deze kabelstandaard op in de ATX 3.1-specificatie. Fabrikanten van modulaire voedingen kunnen deze implementeren door een kabel te leveren of verkopen die verbinding maakt met de 12VHPWR op het achterpaneel van de voedingseenheid en een 12V-2×6-connector levert.

De gratis modulaire PSU-kabel van Seasonic verbindt met de 12VHPWR op de achterplaat van de voedingseenheid en levert een nieuwe ATX 3.1-conforme 12V-2×6-connector voor verbeterde mechanische stabiliteit. Hoewel de kabel kosteloos is, moeten gebruikers zich inschrijven voor Seasonic’s “Beta Tester Program,” wat waarschijnlijk een vrijwaringsclausule omvat. De kabel heeft 16-AWG draden, een connector uitgelijnd onder een hoek van 90° en kan 600 W verwerken binnen de specificaties van ATX 3.1 en PCIe CEM 5.1. Deze initiatief pakt veiligheidszorgen aan en biedt gebruikers een geüpgrade, stabiele oplossing, waarbij de toewijding van Seasonic aan kwaliteit en innovatie in voedingstechnologie wordt benadrukt.Bronnen: Seasonic

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?