Seasonic kondigt de MagFlow ventilatoren aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Seasonic

Seasonic, Kondigt de Seasonic MagFlow Fan aan. Deze ventilator is een innovatieve koelventilator die opvalt door zijn stijl en functionele modulariteit. De ventilator maakt gebruik van magnetische bevestigingspunten om de zijden eenvoudig te verbinden, waardoor een probleemloze installatie ontstaat zonder de noodzaak van kabels tussen de ventilatoren. Het hoogwaardige ontwerp omvat duurzame materialen en esthetische details, zoals een elegant geborsteld metalen middenmedaillon op het ventilatorblad.

De MagFlow Fan maakt gebruik van magnetische pin-naar-pin connectoren, waardoor aangrenzende ventilatoren naadloos kunnen worden vergrendeld en één stroom- en signaalkabel aan een ventilatorcluster kan worden aangesloten. Deze unieke installatiemethode vereenvoudigt systeembouw, minimaliseert rommel en optimaliseert koeling.

Belangrijke kenmerken zijn onder meer eenvoudig kabelbeheer door directe magnetische verbindingen tussen de ventilatoren, het voordeel van daisy-chaining om het aantal benodigde kabels te verminderen, en een Fluid Dynamic Bearing (FDB) voor efficiënte en stille werking.

De ventilator biedt een hoogwaardig ontwerp met een 9-blads LCP (Liquid Crystal Polymer) ventilator voor verbeterde rotatiestabiliteit. Het geavanceerde ARGB-verlichtingssysteem met 26 onafhankelijke lichtkralen per ventilator zorgt voor een betoverende gloed.

De MagFlow 120 ARGB wordt verwacht in het eerste kwartaal van 2024, met een MSRP van $34,99 / 33,90 € voor het 1-Fan Kit en $99,99 / 99,90 € voor het 3-Fan Kit. Deze ventilator combineert esthetiek, functionaliteit en gebruiksgemak voor een verbeterde pc-koelervaring.Bronnen: Seasonic

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?