Seasonic verlengd de garantieperiode van haar VERTEX voedingen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Seasonic

Seasonic, heeft een aanzienlijke verbetering aangekondigd in haar klantenserviceaanbod. In een zet die het vertrouwen van het bedrijf in de duurzaamheid en prestaties van haar producten benadrukt, heeft Seasonic de garantieperiode voor haar VERTEX-voedingseenheden verlengd van de industriestandaard van tien jaar tot maar liefst 12 jaar. Deze verlenging geldt voor haar populaire reeks voedingen, bekend om hun betrouwbaarheid en efficiëntie. De beslissing van het bedrijf weerspiegelt haar toewijding aan uitmuntendheid en haar geloof in de levensduur van haar componenten, met als doel gebruikers extra gemoedsrust en langetermijnwaarde te bieden.

De VERTEX-serie van voedingen zijn de eerste ATX 3.0-modellen van Seasonic op de markt, die een overvloed aan functies met zich meebrengen, zoals volledige modulariteit, 80+ Platinum-efficiëntie, ondersteuning voor PCIe 5.0-apparaten, 12VHPWR-kabel, en nu een verlengde garantieperiode van 12 jaar. De uitgebreide garantie geeft aan dat Seasonic bereid is haar claims van een lange productlevensduur te ondersteunen, waarmee het haar positie als een vertrouwde naam in voedingsoplossingen versterkt.Bronnen: Seasonic

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?