Seasonics brengt de Synchro Q70-case uit met Connect module


Seasonic heeft pas een nieuwe behuizing geïntroduceerd. Het gaat om de Seasonic ARCH Q503, een mid-tower behuizing met glas aan twee kanten en een CONNECT-hub voor makkelijk cable-management met een geïntegreerde voeding. Seasonic brengt de Arch uit met 650W en 750W voeding voor €279 en €299.

Begin persbericht van Seasonic

De Seasonic ARCH-serie creëert een samenspel en verbinding tussen twee belangrijke pijlers of productgroepintegratie; de Seasonic CONNECT-module en de Seasonic SYNCRO Q70-behuizing. Tijdloos uiterlijk, modern design en gebruiksvriendelijke functies maken deze case tot een logische keuze voor gebruikers die gemak, eenvoudige montage en probleemloos kabelbeheer willen met de Seasonic CONNECT.

De Seasonic ARCH Q503 met de geïntegreerde CONNECT-voeding is een mid-tower ATX-chassis met een stevige stalen behuizing en panelen van gehard glas aan beide zijden. Dit geavanceerde chassis vereenvoudigt de systeembouw en kabelgeleiding aanzienlijk om een ​​ongeëvenaarde gebruikerservaring te creëren. De verwijderbare glaspanelen maken het eenvoudig om de componenten te installeren en bieden een duidelijk zicht op de systeemconfiguratie. De Seasonic CONNECT-module is in wezen een hub voor kabelbeheer, waarop de componenten rechtstreeks zijn aangesloten met doorgaans kortere kabels. Deze nieuwe manier van stroomtoevoerintegratie verbetert de ventilatie en het uiterlijk van het systeem aanzienlijk door de wirwar van kabels te verminderen.

De hoogwaardige voeding heeft een efficiëntie van 80 PLUS® Gold met de bekende, hoogwaardige Seasonic-functies en -functies en een stille werking. Met de ventilatorbedieningsknop aan de achterkant van de voeding kunnen gebruikers hun koelbehoeften aanpassen door te kiezen tussen twee stands: S2FC (ventilatorbediening zonder Fanless Mode) en S3FC (ventilatorbediening inclusief Fanless Mode).

Er zijn voldoende mogelijkheden voor opslag- en koelconfiguraties. Drie ventilatoren zijn vooraf geïnstalleerd aan de voor- en achterkant van de behuizing, voor een optimale luchtstroom. Voor uitgebreide opties kan de behuizing worden uitgerust met in totaal maximaal acht 120 mm-koelventilatoren, evenals verschillende oplossingen voor vloeistofkoeling.Bronnen: Seasonic

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.