Sennheiser brengt firmware updates uit voor betere luisterervaringen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Sennheiser

Sennheiser’s nieuwste Smart Control App en firmware-updates personaliseren de luisterervaring van MOMENTUM-hoofdtelefoons op basis van geluidswetenschap. De MOMENTUM True Wireless 3-oortjes en de MOMENTUM 4 Wireless-hoofdtelefoon bieden nu een uitgebreide equalizersectie en interactieve Sound Personalization-modus die een aangepast audioprofiel kalibreren op basis van een gesofisticeerde analyse van de reacties van de gebruiker op een reeks geluidssamples. De luisteraar kan zijn profiel verder finetunen op een interactief X-Y grit. Bovendien worden de 3-bands equalizer van de MOMENTUM True Wireless 3 en MOMENTUM 4 Wireless uitgebreid naar vijf. De Smart Control App bevat nu ook een slimme Fit Test die de ideale afsluiting voor MOMENTUM True Wireless 3-oordopjes berekent en aangeeft welke maat ooradapter je in elk oor moet gebruiken voor een perfecte pasvorm.

De firmware-update voor MOMENTUM 4 Wireless ondersteunt tot 24 bit diepte en 96 kHz samplerate via bluetooth-verbinding. De Smart Control App biedt dragers ook de mogelijkheid om de aanraakbewegingen-optie van de hoofdtelefoon in- en uit te schakelen. De update introduceert verder optimalisaties voor een snellere koppeling van apparaten, verbeterde stabiliteit van de app en snellere over-the-air firmware-updates. Deze features zijn beschikbaar in de versie 4.3 en hoger van de Smart Control App en kunnen worden gedownload vanuit de App Store (iOS) of Google Play Store (Android).Bronnen: Sennheiser

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.