“Sennheiser brengt in augustus een nieuwe Momentum-hoofdtelefoon uit”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Sennheiser

De MOMENTUM 4 Wireless over-ear hoofdtelefoon die binnenkort verschijnt, legt de lat nu nog hoger met het beste geluid in zijn klasse, geavanceerde Adaptive Noise Cancellation en een compleet nieuw design dat een buitengewoon comfort biedt. De batterijduur bedraagt een voortreffelijke 60 uur.

Het beste geluid in zijn klasse
​De MOMENTUM-ervaring start met de Sennheiser Signature Sound die alles in zijn klasse overtreft, zodat gebruikers van hun muziek kunnen genieten op een manier die ze nog nooit eerder mochten ervaren. Een door audiofielen geïnspireerd 42mm-transducersysteem levert een schitterende dynamiek, helderheid en muzikaliteit voor een uitzonderlijke hifi-sound. De gekantelde luidsprekers zorgen ervoor dat het geluid lichtjes van de voorzijde naar de oren van de gebruiker gekanaliseerd wordt, voor een natuurlijker geluidsbeeld. Een geavanceerde stemopname zorgt voor geoptimaliseerde calls en een gemakkelijkere toegang tot spraakassistenten.

Geavanceerde aanpassingsmogelijkheden en een nieuw design
​De MOMENTUM 4 Wireless biedt verschillende aanpassingsmogelijkheden zodat gebruikers het geluid aan hun unieke voorkeuren kunnen aanpassen. Het compleet nieuwe, lichtgewicht design werd geoptimaliseerd voor akoestische performantie, met diep gevoerde oorkussens om een buitengewoon en langdurig draagcomfort te verzekeren. De oorkussens in kunstleer bieden zowel een optimaal comfort als een hoge precisie inzake geluidsreproductie en ANC-prestaties.

Beschikbaarheid
​De Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless zal wereldwijd beschikbaar zijn vanaf augustus 2022. ​

Sennheiser heeft nog geen specifieke beschikbaarheid of prijzen bekendgemaakt.Bronnen: Sennheiser

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.