Sennheiser introduceert de SPORT True Wireless


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Sennheiser

De nieuwe Sennheiser SPORT True Wireless levert superieure audioprestaties voor fitnessfanaten en sporters, ongeacht hoe intensief de workout is. Zijn unieke Adaptable Acoustic-functie biedt bovendien de keuze uit open en gesloten ooradapters, zodat sporters hun luisterervaring perfect op hun sport kunnen afstemmen. Dankzij zijn veilige, aanpasbare pasvorm is de SPORT True Wireless opgewassen tegen zelfs de meest actieve uitdagingen. En dat allemaal met de unieke Sennheiser-sound.

SPORT True Wireless biedt een buitengewone soundervaring dankzij de Sennheiser TrueResponse-transducer. Het akoestische syseem werd ontworpen en ontwikkeld in Duitsland en wordt aangedreven door een unieke 7mm dynamische driver die een volle bass en een superieure helderheid zonder vervorming levert, zelfs bij hoog volume. De SPORT True Wireless geeft sporters ook de controle over hoe ze het geluid ervaren en hun omgeving gewaarworden. De unieke Adaptable Acoustic-functie stelt sporters in staat om te kiezen tussen open en gesloten ooradapters en de equalizerinstellingen aan te passen voor een perfecte trainingsound op maat.

De open ooradapters in combinatie met de Aware-equalizerinstellingen helpen om het lichaamsgeluid te beperken en laten sommige geluiden van buitenaf toe voor een beter bewustzijn van de situatie. In deze modus horen sporters minder afleidende geluiden zoals hun eigen hartslag of voetstappen en horen ze meer van hun omgeving, waarbij ze hun favoriete afspeellijst mixen met de geluiden van de natuur of de stad en hun bewustzijn verhogen. Wie zijn eigen muziek verkiest in lawaaierige fitnesszalen en niet afgeleid wil worden door de drukke omgeving, vindt rust dankzij de gesloten ooradapter en Focus-equalizerinstellingen.

Naast de Focus- en Aware-instellingen van de Sennheiser Smart Control App kunnen sporters ook volledig aanpasbare presets voor hun luisterervaring maken via de Sound Check-functie.De intuïtieve touch-bediening van de SPORT True Wireless geeft gebruikers de mogelijkheid om het geluid af te stemmen op hun voorkeuren en vergemakkelijkt de toegang tot audionavigatie en spraakassistenten. Bluetooth 5.2-compatibiliteit en ondersteuning voor audiocodecs zoals SBC, AAC en aptX maken het bovendien eenvoudig om verbonden te blijven met mobiele apparaten, smartwatches, smart-tv’s en geconnecteerde fitnesstoestellen voor een naadloze audio-ervaring.

Het ergonomische design van de SPORT True Wireless werd specifiek voor dit doel ontwikkeld. De oordopjes kunnen aangepast worden dankzij een ruime keuze aan ooradapters in drie maten en vier verschillende oorvleugels om elke workout te doorstaan. De SPORT True Wireless is met zijn IP54-rating stof- en spatbestendig en is ook makkelijk bestand tegen zweten, lopen in de regen en zelf workouts op het strand.

De SPORT True Wireless is niet enkel bestand tegen de fysieke uitdagingen. Met een batterijduur van 9 uur en 18 uur extra via het oplaadetui biedt hij compromisloze prestaties om de ‘extra mile’ te gaan.

Prijs en beschikbaarheid
De Sennheiser SPORT True Wireless kan vanaf vandaag worden vooruitbesteld en zal beschikbaar zijn op 3 mei 2022, met een aanbevolen verkoopprijs van € 129,90.Bronnen: Sennheiser

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments