Sennheiser introduceert IE 300 in-ears


Recent heeft Sennheiser een nieuwe set bedrade in-ears geïntroduceerd voor audiofielen: de IE 300. Deze HiFi oortjes beschikken over een 7mm XWB-transducer voor een goed gebalanceerde geluidssignatuur en een hoge sonische nauwkeurigheid. Verder is het membraamfolie zo geoptimaliseerd dat deze resonanties en harmonische vervorming reduceert.

Het ontwerp is gefocust op duurzaamheid en comfort, en door de instelbare oorhaakjes en memory foam oordopjes (in de maten S, M en L) zijn deze geschikt voor lange luistersessies waarbij deze comfortabel in gebruik zullen zijn. Daarbij wordt er ook gefocust op een goede geluidsisolatie.

De meegeleverde 3,5-mm kabel van de IE 300 is versterkt met para-aramide waardoor deze geschikt is voor lang gebruik, waarbij er ook een 4,4mm-connector meegeleverd wordt voor verschillende audioapparaten. Verder wordt er een opbergdoosje meegeleverd om de IE 300’s makkelijk mee te nemen. De Sennheiser IE 300 is vanaf 19 januari verkrijgbaar voor € 299 (adviesprijs).Bronnen: Sennheiser

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.