Sennheiser kondigt de ACCENTUM Wireless koptelefoon aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Sennheiser

De nieuwe Sennheiser ACCENTUM Wireless koptelefoon biedt indrukwekkende functies en hoogwaardig geluid tegen een aantrekkelijke prijs. Deze koptelefoon is ontwikkeld om de verwachtingen te overtreffen en erft veel van het gewaardeerde DNA van de bekroonde MOMENTUM 4 van Sennheiser. ACCENTUM Wireless is ideaal voor consumenten die audio-prestaties hoog in het vaandel hebben staan in een draadloze koptelefoon.

Met Sennheiser’s grote akoestiek en Hybrid Active Noise Canceling-technologie biedt ACCENTUM Wireless een meeslepende geluidservaring met indrukwekkende basprestaties en helderheid. Het beschikt over Bluetooth 5.2 en multipoint-connectiviteit, ondersteunt aptX HD voor uitzonderlijke geluidskwaliteit en biedt AAC- en SBC-codecs voor compatibiliteit met verschillende apparaten.

De batterij is ook indrukwekkend, met maximaal 50 uur luistertijd en een snellaadfunctie die in slechts 10 minuten 5 extra uren oplevert. ACCENTUM kan zelfs worden gebruikt als bedrade koptelefoon met de meegeleverde USB-C-kabel. Twee ingebouwde microfoons en windreductie maken het aannemen van telefoongesprekken eenvoudig, terwijl multipoint-naadloze overgangen tussen apparaten mogelijk maakt.

Een eenvoudige lay-out met 4 knoppen en een optionele smartphone-app, Smart Control, zorgen voor intuïtieve bediening en personalisatie. ACCENTUM Wireless biedt comfortabele oorkussens en een hoofdband voor langdurig draagcomfort.

De koptelefoon komt beschikbaar in zwart en wit met zandstenen accenten, met pre-orders vanaf 26 september 2023. De zwarte versie wordt vanaf 4 oktober verzonden en de witte versie wordt eind november verzonden, beide verkrijgbaar bij geselecteerde retailers en op de website van Sennheiser. De adviesprijs is $179,95 USD.Bronnen: Sennheiser

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?