Sennheiser kondigt HD 560S koptelefoon aan


Sennheiser heeft vandaag een nieuwe koptelefoon gericht op audiofielen geïntroduceerd. Deze headset komt eind deze maand beschikbaar met een adviesprijs van bijna 200 euro.

Het Duitse merk Sennheiser maakt al langer headsets, maar heeft vandaag een nieuwe hoofdtelefoon toegevoegd aan hun assortiment. Zo zijn de drivers ontworpen voor een natuurlijk en realistisch geluid, en staan deze gekanteld om een high-end hifi-opstelling na te bootsen, ook zou door deze drivers akoestische vervorming sterk gereduceerd worden.

Naast dat deze koptelefoon 240 gram weegt komt deze met een afneembare kabel van drie meter met 6,3mm aansluiting, plus een adapter naar 3,5mm.


Sennheiser heeft aangegeven dat de HD 560S vanaf 29 september verkrijgbaar zal zijn met een adviesprijs van €199.Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.