Sennheiser lanceert de nieuwe open-back HD 490 Pro studio koptelefoon


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Sennheiser

Sennheiser heeft de nieuwe open-back HD 490 PRO studio-hoofdtelefoon gelanceerd, ontworpen voor productie, mixen en masteren. Met een breed, dimensionaal geluidsbeeld en ultralichte spreekspoelen biedt het nauwkeurige geluidsweergave en een realistisch geluidslandschap. Het doel is om producenten, ingenieurs en musici transparantie te bieden voor kritische mixbeslissingen en het oplossen van panning- en frequentieproblemen. Het model is verkrijgbaar als HD 490 PRO en HD 490 PRO Plus met extra accessoires.

De HD 490 PRO richt zich op volledige audio-nauwkeurigheid met een ongekleurde frequentierespons en een speciale lage frequentiecilinder voor heldere lage tonen. Het ergonomische ontwerp elimineert drukpunten, terwijl twee sets wasbare oorkussens verschillende geluidskenmerken bieden: warm voor productie en neutraal voor mixen. Het wordt geleverd met een gratis licentie voor dearVR MIX-SE, een virtuele mixomgeving.

Het model bevat doordachte details, zoals een aanpasbare kabel, een patent voor een comfortabele pasvorm, en braille-informatie op de hoofdbandvork. De HD 490 PRO kost EUR 399, terwijl de HD 490 PRO Plus EUR 479 is.

In essentie biedt de HD 490 PRO-serie professionals controle over mixdetails en comfortabele draagbaarheid, met twee oorkussensets, een veelzijdige kabel en een geïntegreerde virtuele mixomgeving voor een uitgebreide studio-ervaring.Bronnen: Sennheiser

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?