Sennheiser lanceert draadloze CX 400BT-oortjesSennheiser heeft de CX 400BT True Wireless vandaag aangekondigd, deze draadloze oortjes kunnen zonder tussentijds opladen 7 uur muziek afspelen. Vanaf 15 september zal de Sennheiser CX 400BT beschikbaar zijn in de winkels voor 200 euro.

Naast dat deze draadloze oortjes beschikken over Bluetooth 5.1 heeft hij ook ondersteuning voor SBC, AAC en aptX codecs. De oortjes maken gebruik van 7mm-drivers welke via de Sennheiser-app zijn te finetunen met de ingebouwde equalizer. Om onder andere het volume aan te passen en gesprekken op te nemen zitten er aanraakgevoelige knoppen op de oortjes.

Qua speeltijd kan de CX 400BT 7 uur lang zonder de oplaadcase, met deze case wordt dit verlengd naar 20 uur door tussentijds op te laden.


Verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit komen de oortjes vanaf 15 september in de winkel te liggen. Sennheiser geeft aan dat de prijs rond de 200 euro zal liggen.Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.