Sennheiser lanceert nieuwe componenten voor het EW-DX microfoonsysteem


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Sennheiser

Sennheiser heeft nieuwe componenten gelanceerd voor het EW-DX microfoonsysteem, waardoor professionele workflows eenvoudiger worden. De toevoegingen omvatten een tweekanaals Dante-ontvanger, een cascade-netwerklader en een actieve directionele wandantenne. De Dante-ontvanger, genaamd EW-DX EM 2 Dante, biedt flexibele integratie van netwerkmodi in bestaande workflows, met een schakelbare bandbreedte tot 88 MHz. De cascade-netwerklader CHG 70N-C kan worden geschakeld met maximaal 5 eenheden en vervangt de CHG 70N. De actieve AWM-wandantenne is geschikt voor Evolution Wireless Digital-microfoonsystemen in verschillende frequentiebereiken. De software-updates van Sennheiser’s Control Cockpit, Wireless Systems Manager en Smart Assist App ondersteunen nu ook de nieuwe EW-DX componenten.

Voor gebruikers in bedrijfs- of schoolomgevingen biedt de Sennheiser Control Cockpit versie 7.1.0 ondersteuning voor de nieuwe producten, waaronder de EW-DX EM 2 Dante-ontvanger, EW-DX tafelstandaardzenders (beschikbaar begin 2024) en EW-DX CHG 70N-C cascade-netwerklader. De Wireless Systems Manager 4.7.0 ondersteunt meerkanaals live audio-omgevingen, terwijl de Smart Assist App versie 2.1.1 geautomatiseerde installatie, bediening en monitoring biedt.Bronnen: Sennheiser

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?