Sharkoon breid de SGK50-toetsenbordserie uit met drie nieuwe modellen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Sharkoon

Sharkoon heeft de populaire SKILLER SGK50-toetsenbordserie uitgebreid met drie nieuwe modellen, waarvan de lay-out 75 procent is. Naast de standaardversie biedt de SKILLER SGK50 S3 ook een barebone-optie zonder schakelaars en toetsenkapjes, verkrijgbaar in zwart of wit, inclusief een opvallende versie met witte PBT-toetsenkapjes en blauwe accenten.

De SKILLER SGK50 S3, met hot-swap mogelijkheid voor 3-pin of 5-pin switches, heeft een grotere lay-out dan zijn voorganger, de S4, met speciale pijl- en functietoetsen. Een Sharkoon-toets maakt het mogelijk om snel tot twee macros te programmeren en de verlichting aan te passen zonder extra software. Voor uitgebreide aanpassingen is de SKILLER SGK50 S3 volledig compatibel met de open-source software QMK en VIA.

Met keuze uit Gateron-schakelaars, zoals responsieve rode, heldere gele, of tactiele bruine schakelaars voor standaardversies, biedt de SKILLER SGK50 S3 Barebone een lege lei voor gebruikers om hun eigen schakelaars en toetsenkapjes te kiezen. Voor een verbeterde type-ervaring heeft de SKILLER SGK50 S3 PBT-versie vetbestendige PBT-toetsenkapjes met een duurzame legende via sublimatie.

De SKILLER SGK50 S3 is beschikbaar in zwart voor €79,90, de Barebone-versie in zwart kost €59,90. Witte versies volgen. De SKILLER SGK50 S3 PBT is verkrijgbaar voor €89,90.Bronnen: Sharkoon

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?